nosaltres

nosaltres

Vins i caves des del cor de l’Empordà. La millor selecció.

Celler del Tast és una petita empresa de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà, creada i pensada per apropar el vi a tothom. Ens agrada molt la idea del vi de proximitat i per això oferim una gran varietat de vins de l’Empordà, que són un tresor que va guanyant adeptes. Tanmateix, no renunciem a la resta de vins bons i boníssims que ens ofereix Catalunya, amb una riquesa vitivinícola també creixent i molt variada, des dels vins carnosos del Priorat, els blancs del Penedès, o tants vins de zones amb tendència a créixer com la Terra Alta, la Conca de Barberà, Costers del Segre o el Pla de Bages.

Ens fa una especial il·lusió compartir la riquesa vitivinícola del nostre entorn i potenciar i divulgar el vi de l’Empordà i el vi català. Tot i això, no oblidem la qualitat i la varietat dels vins d’altres zones com La Rioja, Ribera del Duero, Rueda, Rias Baixas, etc.

Des de la botiga del Celler del Tast, situada al centre de la vila, ens oferim per ajudar-vos a escollir el millor vi per a cada ocasió. Podeu triar entre una  bona varietat de vins i caves, i complementar-ho amb licors, olis, cerveses, cafè, infusions i estris per al vi.

Per qui ja ens coneix, gràcies per la confiança, i per qui encara no, us animem a visitar-nos i aprofitar per gaudir del nostre entorn natural i cultural: el Montgrí, les illes Medes, la Costa Brava, l’Empordà i tots els racons del nostre entorn excepcional.

CA