Condiciones de compra

Com fer la comanda?

Per realitzar la comanda només heu de seguir les indicacions que hi ha a la nostra pàgina web. Seleccioneu els articles que desitgeu i la forma de pagament i en pocs minuts es realitzarà la vostra comanda.

Condiciones de compra

a) La realització d’una comanda a cellerdeltast.com suposa l’acceptació per part del client de totes aquestes condicions legals i de la resta de condicions explícites a l’avís legal d’aquesta pàgina web

b) Formes de pagament:

  • Transferència bancària
  • Recollida a botiga
  • Contra reembors
  • TPV virtual

c) Enviaments: L’enviament es farà mitjançant una empresa de transport. Un cop confirmat l’enviament de la comanda per part de l’empresa de transport, el client rebrà el seu paquet en un període d’entre 24 i 48 hores (dies laborables) en funció del destí de l’enviament.

L’enviament del paquet es considerarà realitzat en el moment que el transportista hagi lliurat el producte al client. El client ha de verificar el producte un cop lliurat i notificar qualsevol desperfecte en el transport en un termini inferior a les 24 hores següents a la recepció.

d) Devolucions: cellerdeltast.com no acceptarà devolucions a partir de 15 dies naturals des de la data de compra. El client haurà de pagar les despeses d’enviament de la devolució.

cellerdeltast.com no acceptarà devolucions si el producte no es presenta en perfectes condicions.

Garantia

El període de garantia dels nostres productes és l’indicat en la Llei de garanties en la venda de béns de consum.

En cas de dubte, podeu trucar-nos al  972 76 15 32  o escriure’ns un correu electrònic a info@cellerdeltast.com

 

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirint, que pugui o tingui el potencial de danyar-ne la bona voluntat o influir-hi de manera negativa · Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al Comprador, Banc Emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament:

“Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys”

ES